user_mobilelogo

About

 

 

Hallo!

Ik ben Patty de Groot, negentien jaar oud en ik woon in Voorhout, Zuid Holland. In 2018 heb ik mijn Havo afgerond en ben na een tussenjaar gestart met de studie Creative Business in Amsterdam. Deze voltijd studie combineer ik op dit moment met een baan in de horeca en uiteraard fotografie. 

Fotografie is al een lange tijd mijn passie. Ik begon deze hobby met mijn Canon eos 1100D, waar ik vooral dingen om mij heen fotografeerde zonder een plan. Ik ben daarna overgestapt naar de 70D toen ik fotografie echt heel leuk begon te vinden. Na een jaar groeide fotografie uit tot een vaste hobby, waaruit PDG Fotografie is ontstaan.  Ik zocht portfolio- modellen, maakte een website en reclame om mijn ideeen voor PDG Fotografie te realiseren. 

Ik ben erg fan van het bewerken van foto's. Mijn foto's zijn te herkennen aan herkenbare lichte foto's, opvallende luchten en vooral; de ongedwongen momentjes tussen mens en dier. Deze momenten vind ik ook het fijnst om vast te leggen. Geen aandacht voor de camera, maar gewoon rustig met je dier bezig zijn. Mochten er vragen zijn, ben ik altijd bereikbaar via 'Contact'

Groetjes,

 

Apparatuur

 

BODY|     CANON EOS 6D 

              CANON EOS 70D

LENZEN| CANON 70-200 F2.8

             CANON 70-200F4

              CANON 50MM 1.8

OVERIG| REFLECTIESCHERM 110CM