user_mobilelogo

Algemene Voorwaarden.

Algemene voorwaarden 

December 2016

 

1 Algemene voorwaarden

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alles wat PDG Fotografie aanbiedt. 

1.2 U gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden bij het boeken van een fotoshoot of gebruik maakt van andere diensten. Heeft u bezwaar tegen deze voorwaarden, dient u dat schriftelijk in te dienen voorafgaand van de dienst of product. 

1.3 De fotografe kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke schade bij mens of dier of materiele schade die tijdens de fotoreportage wordt opgelopen. 

 

2. Fotoreportages

2.1 Het boeken van een fotoreportage bij PDG Fotografie wordt geboekt om de stijl van de fotografe. De fotografe is vrij om haar artistieke kennis en inzicht in de reportage toe te passen. 

2.2 De foto’s worden geselecteerd door de klant. De fotografe is voor die selectie vrij om een voorafgaande selectie toe te sturen. U kunt geen beroep doen op de foto’s die volgens de fotografe niet door de selectie heen zijn gekomen. 

2.3 Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen nádat de selectie is toegezonden, worden de uiteindelijk bewerkte foto’s op wegformaat toegezonden via WeTransfer. Deze bestanden zijn niet geschikt om af te drukken. 

2.4 Een fotoreportage mag maximaal 2 uur voor de afgesproken tijd afgezegd worden door de fotografe zelf. Een fotoreportage mag afgezegd worden bij slecht weer, zoals regen, onweer of te heet weer. 

2.5 De klant heeft het recht om de fotoreportage een week voor de afgesproken datum af te zeggen. Een fotoreportage mag 24 uur van tevoren afgezegd worden wegens ziekte. Bij een andere reden, wordt 50% van het afgesproken tarief in rekening gebracht. 

 

3. Boekingen

3.1 Een fotoreportage kan alleen schriftelijk geboekt worden. Een fotoreportage kan geboekt worden via E-mail, Social Media en Whatsapp. 

3.2 De gegeven prijzen op de website zijn exclusief reiskosten. De reiskosten worden berekend door ; Reiskosten: Afstand van A naar B :2 

3.3 Het verschuldigde bedrag dient voor de fotoreportage te worden overgemaakt, of gepast contant tijdens de reportage te worden gegeven. 

3.4 Zodra de afspraak staat kan deze niet meer veranderd worden. Zie 2.4 en 2.5. 

 

4. Cadeaubonnen

4.1 Een cadeaubon wordt besteld via E-mail, social media of Whatsapp. 

4.2 Een cadeaubon kan niet verruild worden in geld. 

4.3 Een gekochte cadeaubon is 1 jaar geldig. 

4.4 De fotografe heeft ten alle tijde het recht om (met voorafgaande melding) een cadeaubon af te laten lopen. 

4.5 Een cadeaubon is alleen inruilbaar door degene die het gekregen heeft. Het is niet mogelijk om de cadeaubon door te verkopen aan derden. De cadeaubon is daarmee niet meer geldig. 

 

5. Publicatie 

5.1 Auteursrechten en andere rechten die door de nederlandse wet aan de fotograaf zijn toegeschreven, zijn en blijven altijd in het bezit van Patty de Groot. 

5.2 Indien u foto’s wilt gebruiken ter publicatie, dient u eerst schriftelijk contact op te nemen met de fotografe. 

5.3 Op alle geleverde foto’s zitten altijd auteursrechten. 

5.4 Digitale bestanden op origineel formaat zonder logo zijn uitsluitend voor eigen gebruik en mogen in geen enkel geval op internet verschijnen. Hiervoor dienen de webformaten. 

5.5 De fotografe mag de foto’s ten allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor (non-)commericeel doeleinden. De fotograaf is niet verplicht dit te melden aan de eigenaar. 

5.6 Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk de naam van de fotograaf vermeld te worden. Wordt dit niet nagestreefd,  dan wordt een extra vergoeding van 100% van het bedrag verschuldigd. 

 

 

6. Klachten, aansprakelijkhid en verantwoordelijkheid. 

6.1 klachten dienen binnen 10 dagen na ontvangst van de bestanden gemeld te worden.De        fotografe heeft het recht alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren. 

6.2 Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Er is bij ontevredenheid een mogelijkheid om een nieuwe afspraak te maken. 

6.3 Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotografe. 

6.4 Deelname aan een fotoreportage is geheel op eigen risico. 

 

7. Betaling en levertijd. 

7.1 Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden. 

7.2 na ontvangst van uw bestelling word deze gelijk verwerkt. Betaling kan contant bij afhalen of worden overgemaakt. 

7.3 De levertijd kan per product verschillen. U kunt altijd de geschatte levertijd opvragen. 

7.4 Uw fotoreportage en bestelling is voor u persoonlijk gemaakt. U kunt in geen enkele manier uw geld terugvragen. 

 

Patty de Groot